Proč thajská kuchyně?

Je nejrychleji rostoucí kuchyně v Evropě a je nezbytnou součástí moderní gastronomie. I přes značné vlivy z Číny, Indie a Indonesie si zachovává svůj  vlastní charakter a kouzlo.

Thajská jídla využívají čerstvé bylinky a koření, jsou plné chutí a vůní, jsou exotická.  Navíc mají dokonalou kombinaci pikantní, kyselé, sladké, slané a hořké.

Asijská kuchyně snadno a z dostupných surovin. Přesvědčte se sami a načerpejte inspiraci pro svoje menu.

01:12

Ideální pro orientální kuchyni a klasické pokrmy s nádechem Asie

Please enter a video description

00:00

Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem, zeleninou a krevetami

Please enter a video description

00:00

Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s kuřecím masem a zeleninou

Please enter a video description

00:00

Autentická asijská receptura, z thajských surovin, ideální v kombinaci s červeným masem a rybami