Udržujte provoz vašeho podniku i během COVID-19
Udržujte provoz vašeho podniku i během COVID-19
Užitečné nástroje pro kuchaře a stravovací služby během epidemie nákazy Covid19
-
Je vaše jídlo bezpečné pro doručení?
Než vstoupíte do světa doručování jídla, zde uvádíme pět tipů v souvislosti s bezpečností potravin, které nejprve potřebujete z...
-
Tipy pro osobní hygienu v kuchyni
Nastavte pomocí těchto ukazatelů hygienické standardy svého kuchyňského personálu a udržíte tak své jídlo snáze v bezpečí.
-
Překážky zajištění bezpečnosti potravin
Přečtěte si o těchto běžných problémech s bezpečností potravin a dozvíte se několik tipů, jak se s nimi vypořádat.
Sledujte náš tým kuchařů a gastronomických profesionálů!
Jsme tu, abychom vás inspirovali. Chcete se dozvědět více o moderních přísadách, nejnovějších gastronomických technikách, kuchyňském humoru a nejlepších kulinářských akcích? Sledujte nás!

Zavolejte nám
Obraťte se na naši linku péče o zákazníky ohledně problémů s kvalitou nebo obecných dotazů