Co jsou Chuťové Esence Knorr Professional?
Chuťové Esence Knorr Professional jsou tekuté koncentrované přísady, které dodají vašim jídlům komplexní a výrazné aroma. Díky nim dokážete rychle vytvořit chuť, kterou byste za normálních okolností získali jen po takovém zpracování jednotlivých přísad, které je mimořádně náročné na čas.
Čím dál tím více kuchařů pociťuje tlak na to, aby vytvářeli originální chutná jídla, zároveň však musí být vysoce efektivní a držet náklady na uzdě. To je důvod, proč hledají řešení, která na jedné straně přinesou jedinečné a výrazné chutě pro jejich zákazníky a zároveň usnadní jejich každodenní práci.
Chuťové esence od Knorr Professional byly připraveny tak, aby splnily tyto požadavky - jsou to tekuté příchutě, které vám umožní snadno a rychle připravit výjimečné pokrmy. To, co se podařilo dostat do těchto praktických lahviček, jsou chutě, které se získávají jen velmi pracně a to je pro nás, při našem současném hektickém životním stylu a množství úkolů, nelehký úkol.
Potřebné množství Esencí od Knorr Professional přidáváme v kterékoliv fázi přípravy jídla podle toho, jakého efektu chceme dosáhnout. Dodají jídlu bohaté aroma, podtrhnou jeho chuť nebo jej obohatí o zajímavý závan pikantnosti.
Naše tekuté kořenící příchutě jsou připraveny z originálních vybraných přísad, které jsou zpracovávány přirozeným způsobem tak, jako kdybyste si je připravili vy sami v kuchyni. Neobsahují žádná umělá barviva ani konzervační látky a jsou vhodné i pro vegany a lidi, kteří potřebují bezlepkovou nebo bezlaktózovou dietu.
Jak používat Chuťové Esence Knorr Professional?
Esence Knorr Professional můžete přidat v kterékoli fázi přípravy jídla: při marinování, v průběhu vaření nebo i později při servírování pokrmu. Vše závisí na tom, jakého konečného efektu chcete dosáhnout.
Marinování - předpříprava základní chuti
Knorr Professional Esence mohou být použity na marinování jednotlivých přísad vašeho pokrmu. Dodají mu základní chuť.

Příklad:
- Přidejte Umami Esenci do mletého masa a tím obohatíte chuť vašich burgerů o vyváženou vůni karamelizovaných přísad.

Příklad:
- Pokud budete steak marinovat v Kouřové Esenci, získá sytou chuť uzeného masa.
Ochucování - vytváření základní chuti
Knorr Professional Esence mohou být použity na marinování základních přísad jídla. Čím později je přidáte, tím intenzivnější aroma se bude postupně uvolňovat.

Příklad:
- Přidejte Kouřovou Esenci do omáčky Demi Glace a dostanete skvělou lehce nauzenou šťávu pro pečená masa.

Příklad:
- Přidejte Houbovou Esenci do vašeho houbového rizota - zvýrazní chuť lesních hub.
Ochucování - odstíny chutí
Pokud přidáte jen špetku tekuté Esence Knorr Professional ke konci celého procesu vaření, dodáte jídlu jedinečné chuťové tóny, které z něj udělají skutečný zážitek.

Příklad:
- Umami Esence podtrhne a doplní o bohatou a jedinečnou chuť váš vývar nebo fond.

Příklad:
- Použijte Citrusovou Esenci, abyste zvýraznili chuť grilovaného lososa zajímavou vůní citrusových plodů.
Podávání - dokonalý vzhled a aroma
Knorr Professional Esence můžete použít i přímo na talíři. Jejich přirozeně intenzivní barvy obohatí každý talíř a zvýrazní vůni vašeho jídla.

Příklad:
- Okolo grilovaného kuřete udělejte malé tečky z citrusové esence.
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.