Čtyři výjimečné příchutě Esencí Knorr Professional
Toto jsou čtyři praktické lahvičky s jedinečnými příchutěmi: restované umami, čerstvých citrusů, plně kouřová a zemitě houbová. Podívejte se na to, jaké úžasné věci dokáží!
Knorr Professional Umami Esence
Žádná přidaná barviva / žádný přidaný glutaman sodný / žádné přidané konzervační látky / bez lepku / bez laktózy / veganské

POPIS
Dodává jídlům bohatou chuť z karamelizované cibule a sladkého aroma pomalu pečeného česneku.
KLÍČOVÉ INGREDIENCE
Rozmačkaná pečená cibule a česnek
Cibuli a česnek omyjeme, zbavíme slupek a pečeme je téměř hodinu. Potom je zamrazíme, abychom zachovali jejich nádhernou barvu a jedinečnou chuť.
Koncentrát z pečené cibule
Cibuli pečeme velmi pomalu s třtinovým cukrem kvůli získání chuti karamelu. Pro přípravu 1 kg koncentrátu spotřebujeme 7,5 kg čerstvé cibule.
Extrakt z česneku
Česnek pečeme velmi pomalu a poté z něj připravíme pyré spolu s třtinovým cukrem.
K ČEMU SE POUŽÍVÁ
- dušené hovězí nebo skopové
- dušená směs masa a zeleniny nebo ragú
- rizota
- omáčky
- vývary
- zelenina opékaná na pánvi
Knorr Professional Citrusová Esence
Žádná přidaná barviva / žádný přidaný glutaman sodný / žádné přidané konzervační látky / bez lepku / bez laktózy / veganské

POPIS
Obohatí každé jídlo o svěží aroma mandarinek, perské limetky a exotického ovoce yuzu.
KLÍČOVÉ INGREDIENCE
Koncentrát ze šťávy mandarinek
Pro přípravu 1 kg koncentrátu spotřebujeme 9 kg mandarinek. A to je důvod, proč postačí dodat jen pár kapek, aby vaše pokrmy získaly bohaté citrusové aroma.
Koncentrát ze šťávy perské limetky
Po odšťavení limetkovou šťávu okamžitě zmrazíme, abychom zachovali její plnou chuť a nádhernou barvu. Jeden kg koncentrátu se rovná 7 kilogramům limetek.
Šťáva z ovoce yuzu
Ovoce yuzu se dováží z místních farem v Jižní Koreji, kde má pro svůj růst ty nejlepší podmínky. Jeden kg této šťávy se rovná až 15 kouskům ovoce yuzu.
Extrakt z citrónu
K ČEMU SE POUŽÍVÁ
- grilované dary moře a ryby
- grilované kuře
- pokrmy z ryb připraveny na způsob ceviche
- tatarák z lososa
- dezerty a limonády
Knorr Professional Kouřová Esence
Žádná přidaná barviva / žádný přidaný glutaman sodný / žádné přidané konzervační látky / bez lepku / bez laktózy / veganské

POPIS
Restovanému a pečenému masu a zelenině dodává bohaté kouřové aroma. Špetka postačí k tomu, aby váš pokrm získal sytou bohatou chuť.
KLÍČOVÉ INGREDIENCE
Rozmačkaná pečená cibule
Nejprve oloupanou cibuli celou hodinu pomalu pečeme. Následně ji rychle rozmixujeme a zmrazíme, abychom zachovali její nádhernou barvu a intenzivní chuť.
Uzený cukr
Rozpustíme cukr a udíme jej pomocí přírodního tvrdého dřeva, obvykle je to javorové, dubové nebo třešňové dřevo. A právě díky tomuto dřevu získává svoji sytou karamelizovanou chuť.
K ČEMU SE POUŽÍVÁ
- pečené steaky a burgery
- pečený nebo grilovaný losos
- váš vlastní recept na barbecue omáčku
Knorr Professional Houbová Esence
Žádná přidaná barviva / žádný přidaný glutaman sodný / žádné přidané konzervační látky / bez lepku / bez laktózy / veganské

POPIS
Syté, zemité aroma lesních hub na dosah. Jídlům dodává příchuť hřibů a klouzků.
KLÍČOVÉ INGREDIENCE
Hřib smrkový
Hřib smrkový a další druhy hřibů či klouzci se ručně sbírají, třídí a suší. Díky přirozenému způsobu přípravy se nám podařilo získat sytou plnou chuť.
Rozmačkaná pečená cibule
Nejprve oloupanou cibuli celou hodinu pečeme. Následně ji rychle rozmixujeme a zmrazíme, abychom zachovali její nádhernou barvu a intenzivní chuť.
Žampionová omáčka v prášku
Pro přípravu jednoho kilogramu prášku spotřebujeme 14 kilogramů čerstvých žampionů. Nejprve vyrobíme koncentrovanou šťávu, kterou následně vysušíme a zpracujeme na prášek.
K ČEMU SE POUŽÍVÁ
- houbové rizoto
- dušené směsi masa a zeleniny nebo ragú
- těstoviny
- masové pečeně
- nádivky a náplně
UFS Academy: Portál pro online školení profesionálních kuchařů
- Školení vytvořilišéfkuchaři z celého světa.
- Videa sledujete neomezeně.
- Školení jsou ZDARMA a bez reklam.
- Přihlášení trvá jen 30 vteřin.