02:29

Úvod

Naučte se vařit jako pravý thajský kuchař s šéfkuchařkou Saiphin Moore - majitelkou thajské restaurace Rosa´s Thai Café v Londýně. Uvede vás do tajů unikátních vůní a chutí, technik a ingrediencí thajské kuchyně a zároveň vám poskytne tipy na vytvoření autentických thajských jídel včetně pikantního kari nebo stir-fry mořských plodů.

01:17

Použití správného vybavenís

Ovládněte umění autentické thajské kuchyně za použití základního vybavení od pánve wok až po kvalitní rýžovar.

03:27

Využití autentických ingrediencí

Šéfkuchařka Saiphin Moore vás provede základními ingrediencemi a ukáže vám, které čerstvé bylinky a koření jsou klíčové pro vytvoření autentického thajského jídla. 

01:39

Vytvoření základní chuti pokrmu

Zjistěte, jak kari pasty a omáčky formují základ mnoha thajských jídel včetně klasického Pad Thai a stir-fries.

01:21

Nejlepší techniky ke zvládnutí základů

Šéfkuchařka Saiphin Moore bude mluvit o využití wok pánve; základním kusu vybavení v každé thajské kuchyni. 

02:32

Hovězí kari s kokosovým mlékem

Sledujte krok za krokem, jak vytvořit výtečné hovězí kari, kde základ tvoží červená kari pasta, bylinky a samozřejmě hovězí! 

02:40

Mořské plody

Ovládněte umění přípravy mořských plodů, kde základ tvoří voňavé bylinky a koření, a navíc přidáme jednu tajnou ingredienci...

03:33

Thajské zelené kari s kuřecím

Základem tohoto lahodného zeleného kari s kuřetem je zelená kari pasta a kokosové mléko, ochucuje se bylinkami a omáčkou s přidáním několika speciálních thajských ingrediencí.

04:24

Thajské červené kari s dýní

Bohaté červené kari s dýní je založeno na červené kari pastě a kokosovém mléku. Zároveň obsahuje vydatnou zeleninu a bylinky. Thajská klasika!

03:21

Restované kuře s bazalkou

Šéfkuchařka Saiphin Moore vaří restované kuře s bazalkou - klasické thajské jídlo složené z česneku, chilli, kuřete a několik bylinek stejně jako ikonické omáčky restaurace Rosa´s Thai Café.