Menu

Suroviny

+

Žebra

Glazura


Pamatujte na to, abyste před marinováním odstranili z žeber krycí blánu. Umožní to lepší dochucení masa.

...

Příprava

  1. Žebra

    • Žebra očistěte a vložte je do 5 litrů studené vody se solí a cukrem, odložte do lednice na 24 hodin.
    • Potom vyjměte ze slaného nálevu a opláchněte.
    • Do 4 litrů horké vody přidejte Masovou omáčku, rozmíchejte a povařte.
    • Do hluboké formy G/N vložte žebra a zalijte připravenou omáčkou, přikryjte a vložte do trouby rozehřáté na 140-150 °C a pečte do měkka. Potom vyjměte žebra z omáčky.
  2. Glazura

    • Všechny složky glazury promíchejte.
    • Žebra grilujte a občas je obracejte a potírejte glazurou.
  3. Servírování

    • Podávejte s bramborovou kaší, salátem Coleslaw a BBQ omáčkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu