+

Slaný nálev na krůtu

Grilované doplňky

  • Slanina, na plátky 100 g
  • Koktejlová rajčata se stopkou 600 g
  • Sterilované artyčoky 350 g
  • Zelené fazolové lusky, celé (blanšírované) 500 g

Emulze z koriandru

  • Šťáva z citrónu 20 ml
  • Čerstvě nasekaný koriandr 10 g
  • Olej 300 ml
  1. Slaný nálev na krůtu

    • Krůtí stehno nakrájejte na 50 kousků, kefír rozmíchejte se solí, přidejte nakrájené maso a promíchejte, odstavte na 24 hodin.
    • Potom vyjměte maso z nálevu, hodně odceďte a promíchejte s polovinou omáčky Pang Gang.
    • Napichujte na šašlikové jehly a grilujte.
    • V průběhu grilování potírejte zbytkem omáčky.
  2. Grilované doplňky

    • Plátky slaniny ogrilujte a nalámejte na kousky.
    • Fazole, rajčata a artyčoky (rozkrojené na polovinu)také ogrilujte.
  3. Emulze z koriandru

    • Suroviny na emulzi dobře promíchejte.
  4. Servírování

    • Šašlik položte na talíř, vedle poklaďte grilovanou zeleninu a pokropte ji emulzí z koriandru.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.