+

Špagety

Omáčka

Servírování

  • Tvrdý sýr (Eidam 45%), strouhaný 200 g
  1. Špagety

    • Špagety uvaříme do měkka a promícháme s olejem, aby se nelepily.
  2. Omáčka

    • Mrkev a kedlubny oloupeme, papriku očistíme, z cuket odkrojíme konce a vše nakrájíme/nakrouháme na drobné kostičky.
    • Nakrájenou zeleninu orestujeme na oleji, nejprve mrkev a kedlubnu, poté přidáme papriku a cuketu a po pár minutách přidáme pokrájenou jarní cibulku včetně natě. Zalijeme vodou a přidáme směs pro neapolskou omáčku. Promícháme a povaříme 2 minuty, nakonec přidáme sekaná rajčata a prohřejeme.
  3. Servírování

    • Špagety při výdeji přelijeme zeleninovo-tomatovou omáčkou a posypeme strouhaným sýrem.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet