1. Polévka

    • Drůbky očistěte a opláchněte. Vložte je do hrnce s vodou a přiveďte k varu.
    • Odstraňte vzniklou pěnu na povrchu, přidejte Essenci, kořenovou zeleninu, květák a vařte do měkka. Měkkou zeleninu vyjměte, drůbky vařte dál.
    • Uvařené maso zbavte kostí a nakrájejte společně se zeleninou na kousky. Vývar přeceďte, zahustěte jíškou a ochuťte muškátovým oříškem. Krátce společně povařte s masem a zeleninou.
    • Zjemněte rostlinným krémem.
    • Zlegírujte žloutky rozmíchanými v mléce a dále již polévku nevařte.
  2. Servírování

    • Teplé předvařené široké nudle vložíte do hrnce nebo přímo do talíře a zalijte krémovou polévkou.
    • Porce ozdobte jemně nasekanou petrželkou.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet