Anglická snídaně s fazolemi

Suroviny
Příprava
-
Tuk 120 ml
-
Cibule, jemně krájená 100 g
-
Sterilované červené fazole 750 g
-
Hořčice, Dijon 25 g
-
Worchester 15 ml
-
Hnědý cukr 30 g
-
Javorový sirup 30 ml
Fazole
-
Anglická slanina 1000 g
-
Vejce 10 ks
-
10 ks párky
-
10 ks hnědé žampiony
-
20 ks cherry rajčata
-
toasty
Příprava
-
Příprava
Na tuku si opečeme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přimícháme hořčici, Hellmann´s kečup a worcesterskou omáčku a vaříme dvě minuty. Poté přidáme cukr, javorový sirup, Knorr Zeleninový fond, Knorr Rajčatový protlak a vaříme deset minut, aby vše začalo houstnout. Nakonec vmícháme scezené a okapané fazole a necháme prohřát. Dochutíme solí a pepřem. -
Fazole
Fazole můžeme kombinovat vhodně s pečenou slaninou, párky, sázeným vajíčkem nebo pečenou klobásou, toasty, opečenými žampiony a cherry rajčaty.