+

Postup:

  1. Postup:

    • Hotdogové pečivo opečeme na sucho nebo použijeme sendvičovou desku.
    • Činské zelí nakrájíme na nudličky a smícháme s nasekanými chilli papričkami a vložíme do marinády z sojové omáčky Ketjap Manis, rýžového octa, sezamového oleje, strouhaného zázvoru, prolisovaného česneku, hnědého cukru, citronové šťávy a bílého sezamu. Necháme v chladu odležet.
    • Majonézu smícháme s omáčkou Sambal Manis.
    • Do připraveného pečiva vkládáme ogrilovaný párek a pokrváme marinovaným zelím.
    • Nakonec polijeme omáčkou a posypeme čerstvým koriandrem a opraženými oříšky.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.