Menu

Suroviny

+

Maso

  • Vepřová plec 1800.0 g
  • Limetová šťáva 120.0 ml
  • Červené chilli papričky 20.0 g
  • Koriandr 20.0 g
  • Knorr Zelená kari pasta 850 g 30.0 g
  • Kokosový krém 180.0 g
  • Citronová tráva 30.0 g
  • Zázvor, rozmixovaný 10.0 g
  • Česnek, rozmixovaný 10.0 g

Nakládaná zelenina

  • Knorr Zelená kari pasta 850 g 1100.0 g
  • Badyán ( 1g hvězdička ) 2.0 g
  • Koriandr, semena 5.0 g
  • Červené chilli papričky 5.0 g
  • Rýžový ocet 75.0 ml
  • Bílý vinný ocet 75.0 ml
  • Cukr 120.0 g
  • Bílá ředkev 200.0 g
  • Mrkev 200.0 g
  • Salátová okurka 200.0 g

Servírování


...

Příprava

  1. Maso

    Připravíme si pastu smícháním zelené thajské kari pasty, zázvorového pyré, česnekového pyré, kokosového mléka, koriandru, citronové trávy, limetkové šťávy a chilli. Vepřovou plec potřeme pastou a přikryjeme pečicím papírem a fólií, abychom ji udrželi úplně zakrytou. Pečeme při 120 °C po dobu 4 hodin nebo než se maso začne rozpadat. Po upečení maso natrháme a spojíme se vzniklou šťávou, udržujeme teplé.
  2. Nakládaná zelenina

    Chilli papričky nakrájíme na jemné kostičky. Nadrcená koriandrová semena pomalu restujeme na pánvi, dokud se nerozvoní. Přidáme rýžový ocet, bílý vinný ocet, cukr a badyán. Přivedeme k varu a stáhneme z ohně. Mrkev, okurku a ředkev nakrájíme na julienne. Teplý nálev nalijeme na zeleninu a papričky a necháme odležet 24 hodin.
  3. Servírování

    Nálev scedíme a odstraníme badyán. Poté promícháme zeleninu s koriandrem. Bagetu rozkrojíme napůl a potřeme majonézou. Přidáme teplé trhané maso se zeleninou a Pikantní omáčku One hand bottle.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu