+

Hovězí maso

Omáčka

Doplňky

  • Sázená vejce 10 ks
  • Mrkev, nudličky, blanšírované 200 g
  • Červené zelí, proužky (s octem a cukrem) 200 g
  • Mořské řasy (Nori…), proužky 300 g
  • Fazolové klíčky, blanšírované 200 g
  • Sušené houby shitake, marinované v sójové omáčce Ketjap 200 g

Podávání

  • Rýže, uvařená 700 g
  1. Hovězí maso

    • Maso nakrájené na kousky naložte do škrobu, essence a bílků. Odložte do lednice na 2 hodiny.
    • Povařte maso ve vroucí vodě nebo prudce orestujte na pánvi.
  2. Omáčka

    • Promíchejte chilli pastu se sladkou sójovou omáčkou a rýžovým octem a přidejte nakrájený česnek.
  3. Doplňky

  4. Podávání

    • Do mističky vložte teplou rýži a zbývající ingredience.
    • Podávejte s dříve připravenou omáčkou.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet