Menu

Suroviny

+

Polévka


Přidejte do bramboračky pohanku, kterou můžete koupit jako zrno, vločky nebo i mouku. Pohanku před vařením neproplachujte, ponechá si typickou vůni, chuť a ponechá si prospěšné látky.

...

Příprava

  1. Polévka

    • Cibuli, oloupanou kořenovou zeleninu a brambory nakrajíme na kostičky. Kapustu nakrájíme na hrubé nudle.
    • Pohanku uvaříme zvlášť v dostatečném množství vody doměkka.
    • akrájenou cibuli orestujeme dorůžova, zasypeme cizrnovou moukou a připravíme světlou zásmažku.
    • Za neustálého prošlehávání zalijeme vlažnou vodou, přivedeme k varu, přidáme kmín, houbový bujón, nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme do poloměkka. Poté přidáme brambory a kapustu a dovaříme doměkka.
    • Polévku dochutíme česnekem a majoránkou, vložíme vařenou pohanku a před výdejem vmícháme nasekanou čerstvou petrželku a libeček.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu