+

Polévka

  1. Polévka

    • Cibuli, oloupanou kořenovou zeleninu a brambory nakrajíme na kostičky. Kapustu nakrájíme na hrubé nudle.
    • Pohanku uvaříme zvlášť v dostatečném množství vody doměkka.
    • akrájenou cibuli orestujeme dorůžova, zasypeme cizrnovou moukou a připravíme světlou zásmažku.
    • Za neustálého prošlehávání zalijeme vlažnou vodou, přivedeme k varu, přidáme kmín, houbový bujón, nakrájenou kořenovou zeleninu a vaříme do poloměkka. Poté přidáme brambory a kapustu a dovaříme doměkka.
    • Polévku dochutíme česnekem a majoránkou, vložíme vařenou pohanku a před výdejem vmícháme nasekanou čerstvou petrželku a libeček.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.