Bramborovo-houbové krokety s jogurtovou majonézou a brokolicovým dipem
Rychlá a netradiční obměna bramborových kroket. Takto připravené krokety můžete podávat nejen jako přílohu, ale i samostatně.

Suroviny
Bramborovo-houbové krokety s jogurtovou majonézou a brokolicovým dipem
−
+
€387.14
Krokety
Čerstvé houby - mix
/kg
1.0 kg
0%
Olej, olivový
/g
80.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
/g
20.0 g
0%
Knorr Barevný pepř drcený 0,5 kg
/g
2.0 g
0%
KNORR Professional Houbový bujón 1 kg
/g
10.0 g
0%
.png)
Lučina
/g
250.0 g
0%
Kmín mletý
/g
2.0 g
0%
Muškátový květ
/g
1.0 g
0%
Vejce
/kus
6.0 kus
0%
Strouhaný sýr (Eidam)
/g
250.0 g
0%
Rama Combi Profi 3,7 l
/g
80.0 g
0%
Česnek, nasekaný
/g
20.0 g
0%
Brokolicový dip
Brokolice, vařená
/g
300.0 g
0%
Olej, olivový
/g
90.0 g
0%
Česnek čerstvý
/g
10.0 g
0%
Mandle
/g
50.0 g
0%
Knorr Professional Primerba Bazalka 0,34 kg
/g
20.0 g
0%

Sýr Gran Moravia
/g
90.0 g
0%
Servírování
/
Krokety
-
Čerstvé houby - mix 1.0 kg
-
Olej, olivový 80.0 g
-
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 20.0 g
-
Knorr Barevný pepř drcený 0,5 kg 2.0 g
-
Lučina 250.0 g
-
Kmín mletý 2.0 g
-
Muškátový květ 1.0 g
-
Vejce 6.0 kus
-
Strouhaný sýr (Eidam) 250.0 g
-
Rama Combi Profi 3,7 l 80.0 g
-
Česnek, nasekaný 20.0 g
Brokolicový dip
-
Brokolice, vařená 300.0 g
-
Olej, olivový 90.0 g
-
Česnek čerstvý 10.0 g
-
Mandle 50.0 g
-
Sýr Gran Moravia 90.0 g
Servírování
Příprava
-
Krokety
- Na oleji orestujeme nakrájené houby a česnek tak, až se odpaří většina tekutiny. Necháme vychladnout, pak přidáme všechny další ingredience určené pro krokety a dobře promícháme.
- Z těsta vytvoříme dlouhý váleček, který nakrájíme na špalíčky a zformované krokety položíme na GN plech postříkaný tukem Rama Combi Profi , navrch znovu zastříkneme tukem a pečeme do zlatova asi 5 minut při 230 °C v konvektomatu na suchý program s otevřenou klapkou.
-
Brokolicový dip
- Pro brokolicový dip rozmixujeme všechny přísady.
-
Servírování
- Podáváme horké doplněné jogurtovou majonézou a brokolicovým dipem.