+

Ingredience

Salát

  1. Ingredience

    Zvepřového masa nakrájíme tenčí plátky, rozklepeme je, mírně osolíme a naplníme pevnou směsí vajec míchaných na tuku se šunkou a hráškem. Naplněný plátek přehneme a okraje sklepeme do sebe (nebo spíchneme párátkem). Obalíme vtrojobalu, položíme na GN plech, postříkáme tukem Rama Combi Profi, otočíme a opět postříkáme tukem. Vložíme do rozpáleného konvektomatu a pečeme při 220°C (horký vzduch) 10-12 minut.
  2. Salát

    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a ještě teplé nakrájíme na tenká kolečka. Okurky nakrájíme na kostičky nebo plátky, stejně tak červenou cibuli. Brambory, okurky a cibuli smícháme, zalijeme horkým vývarem a olejem. Při míchání kontrolujeme, jal brambory nasákly vývar, případně dolijeme kdosažení požadované konzistence. Ochutíme solí, octem, hořčicí a nasekanou petrželkou. Plněný řízek můžeme podávat i napůlený.