+

Těstoviny

Salát

  1. Těstoviny

    • Dáme vařit vodu. Do mísy nebo GN nádoby vložíme hovězí essenci, vložíme sóju, zalijeme vařící vodou, přikryjeme poklicí, dobře promícháme a necháme minimálně půl hodiny odstát.
    • Oloupanou cibuli a řapíkatý celer nakrájíme nadrobno, očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemno.
    • Ze sójového masa odstraníme vodu, kterou přelijeme do jiné nádoby (fond nám poté pomůže k dochucení omáčky).
    • Ze sóji vymačkáme co nejdůkladněji vodu, poté sóju dáme na pánev, zakápneme olivovým olejem a opékáme. Když sója získá hnědší barvu, přidáme orestovanou cibuli s celerem a mrkví, zalijeme odloženým fondem a přidáme směs pro boloňskou omáčku.
    • Omáčku povaříme a vedle vdostatečném množství vařící vody uvaříme celozrnné těstoviny.
    • Jednotlivé porce ihned přeléváme omáčkou a sypeme strouhaným sýrem.
  2. Podávání

    • Jednotlivé porce ihned přeléváme omáčkou a sypeme strouhaným sýrem.
  3. Salát

    • Omyté ředkvičky nakrájíme na tenké plátky a promícháme se špenátovými listy. Salát pokropíme zálivkou, kterou připravíme smícháním zbylých surovin

    .

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.