Menu

Suroviny

+

Tomatová omáčka

Fazole

  • Fazolové lusky zelené 100.0 g
  • Fazole, bílé, syrové 500.0 g
  • Červené fazole (nevařené) 500.0 g

Servírování

  • Vejce 10.0 kus
  • Chléb 500.0 g

Příprava

  1. Tomatová omáčka

    • Najemno nakrájenou cibuli a česnek zpěníme na oleji, přidáme a zarestujeme protlak, zalijeme krájenými loupanými rajčaty a vodou. Necháme povařit. Vše rozmixujeme tyčovým mixérem a dochutíme tymiánem, cukrem a solí.
  2. Fazole

    • Přes noc namočené fazole uvaříme do měkka a přidáme do rajčatové omáčky. Zelené fazolové lusky zblanšírujeme a také přidáme do tomatové směsi.
  3. Servírování

    • Podáváme s pečeným sázeným vejcem a chlebem.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu