+

Salát

  • Tradičně upečené kuře 1.5 kg
  • Fenykl, přepůlený a nakrájený na tenké plátky 260 g
  • Jablka, zbavená jadřince a nakrájená na tenké plátky 600 g
  • Citrónová šťáva 80 ml
  • Cibule červená 160 g
  • Čerstvé petrželové listy 20 g
  • Pekanové ořechy, opečené a nasekané 40 g

Zálivka

  1. Salát

    • Z kuřete odstraňte kůži a kosti, maso natrhejte.
    • Fenykl a jablka dejte do větší servírovací mísy a zalijte citrónovou štávou, aby nezhnědly. Přidejte kuře, cibuli nakrájenou na teké plátky, petržel a ořechy, promíchejte.
  2. Zálivka

    • V mističce vyšlehejte majonézu, Ramu Cremefine, javorový sirup, kuřecí essenci, Primerbu, sůl a pepř. Zálivkou přelijte salát a ihned servírujte.
+