Menu

Suroviny

+

Kuře

Obalovací směs

  • Sycená voda 0.5 l
  • Vejce 1.0 kus
  • Hladká mouka 350.0 g
  • Kukuřičný škrob 100.0 g
  • Kypřící prášek 5.0 g
  • Mleté chilli 2.0 g
  • Panko strouhanka 250.0 g
  • Rama Combi Profi 3,7 l 150.0 ml
  • Sůl

Čatní


Smažené kuře podávejte s čatní, ozdobené čerstvým koriandrem.

...

Příprava

  1. Kuře

    • Prsa nakrájejte na velké kousky a okořeňte směsí Knorr Delikat.
  2. Obalovací směs

    • Sycenou vodu rozmíchejte s vejcem, moukou, škrobem, kypřicím práškem, chilli a dochuťte.
    • Kousky kuřete vložte do připravené obalovací směsi a potom obalte také v panko strouhance.
    • Na GN plech rozložte obalené kousky masa, postříkejte Ramou Combi, otočte na druhou stranu a znovu postříkejte.
    • Pečte 12 minut v troubě vyhřáté na teplotu 190 °C.
  3. Čatní

    • V hrnci svařte ocet s cukrem a zázvorem nakrájeným na velmi drobné kostičky, vařte až do odpaření poloviny tekutiny. Potom přidejte nakrájená jablka, kari pastu, limetovou šťávu a kůru. Čatní vařte cca 3 minuty, odstavte a nechte vychladnout.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu