+

Maso

Grenadýrmarš

Salát

  • Sterilované okurky 500 g
  • Olivový olej 30 ml
  • Nasekaná petrželová nať 10 g
  • Citronová šťáva podle chuti

Vídeňská cibulka

  • Cibule 300 g
  • Polohrubá mouka 150 g
  • Olej na smažení
  • Sůl podle chuti
  1. Maso

    • Krkovičku vcelku ochuťte marinádou na vepřové maso, zakápněte olejem a potřete nastrouhaným česnekem.
    • Nechte chvíli marinovat.
    • Maso pečte na 180 °C přibližně 1,5 hodiny. Podlijte černým pivem.
  2. Grenadýrmarš

    • Batáty a brambory uvařte v osolené vodě. Uvařte také fleky.
    • Rozpusťte máslo, přidejte Primerba Opečenou cibuli a mletou papriku.
    • Do nádoby dejte uvařené těstoviny, brambory, rozpuštěné máslo a nasekanou pažitku, dochuťte kořením a solí a jemně promíchejte.
  3. Salát

    • Okurky nakrájejte na tenké plátky, přidejte olivový olej, nasekanou petrželovou nať, zakápněte citronovou šťávou a promíchejte.
  4. Vídeňská cibulka

    • Cibuli nakrájejte na tenká kolečka, obalte v mouce smíchané se solí a osmažte na oleji.
  5. Servírování

    • Na talíř naaranžujte grenadýrmarš, upečenou nakrájenou krkovičku a salát.
    • Na závěr posypte vídeňskou cibulkou.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet