Menu

Suroviny

+

Marináda

Krevety

  • Tygří krevety, velikost 8/12 20.0 ks

Ananasový salát

Citrusová majonéza

  • Citron 1.0 kus
  • Hellmann's Professional majonéza 5 l 200.0 g
  • Pomerančový džus, čerstvý 50.0 ml

Číslo na obalu - např. 200/300 nebo 8/12 - udává, kolik krevet je v jednotce hmotnosti (v 454 g).

...

Příprava

  1. Marináda

    • Smíchejte olivový olej, rostlinný olej arybí fond značky Knorr.
    • Přidejte jemně nasekaný česnek, žlutou kari pastu aSambucu. Míchejte, dokud nejsou ingredience řádně promíchány.
  2. Krevety

    • Tygří krevety rozřízněte podélně. Krevety zbavte střívka aočistěte hlavy.
    • Promíchejte krevety spřipravenou marinádou, nachvíli jeodložte, aby sechutě promíchaly, agrilujte.
  3. Ananasový salát

    • Nakrájejte ananas nakostky asmíchejte sjemně nasekaným chilli akoriandrem.
    • Před podáváním dochuťte chilli omáčkou značky Sunshine.
  4. Citrusová majonéza

    • Omyjte citron aoloupejte ho.
    • Pečte celý citron na180 °C podobu cca. 10–15 minut.
    • Opečený citron rozkrojte napolovinu avymačkejte zněj šťávu.
    • Smíchejte majonézu scitronovou šťávou, citronovou kůrou apomerančovým džusem.
  5. K servírování

    • Podávejte grilované krevety sananasovým salátem acitrusovou majonézou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu