+

Grilovaný kuřecí filet

Omáčka Marinara

Příloha

Servírování

  • Petrželka, snítky 20 g
  1. Grilovaný kuřecí filet

    • Prsa natřeme pastou Primerba Bazalka, strouhanou citronovou kůrou a pokapeme citronovou šťávou. Ochutíme solí a odstavíme do ledničky.
    • Následně grilujeme a nakrájíme na kousky.
  2. Omáčka Marinara

    • Na olivovém oleji opečeme cibuli a česnek, přidáme víno a částečně zredukujeme.
    • Pak přidáme Tomato Pronto, olivy, kapary, chili a ocet. Vaříme několik minut.
    • Omáčku ochutíme dle potřeby.
  3. Příloha

    • Gnocchi uvaříme ve slané vodě a scedíme.
  4. Servírování

    • Horké gnocchi spojíme s omáčkou Marinara, grilovaným kuřecím masem a ozdobíme petrželkou.
+