+

Steak

Salát

  • Rajčata, cherry 320 g
  • Salátová okurka 250 g
  • Cibule červená 80 g
  • Šalotka 40 g
  • Máta 30 g
  • Čerstvý koriandr 50 g

Dresink

  1. Steak

    • Maso očistíme, překrájíme na porce, okořeníme kořením na hovězí maso, potřeme hovězí Essencí a olejem. Necháme odležet. Před tepelnou úpravou maso vyndáme na 30 minut z chladu a necháme odpočinout při pokojové teplotě. Maso ogrilujeme metodou přímého grilování z obou stran do požadovaného stupně propečenosti. Po vyjmutí z grilu necháme maso odpočinout. Podáváme se salátem a dresinkem.
  2. Salát

    • Zeleninu omyjeme, šalotku a červenou cibuli oloupeme. Vše nakrájíme a v misce zamícháme společně s natrhanými lístky máty a koriandru. Vložíme do lednice.
  3. Dresink

    • Dresink připravíme ve hmoždíři utlučením všech surovin (česnek, rybí omáčka, limetová šťáva, chilli pasta, cukr). Přidáme sunshine chilli omáčku a zamícháme, případně upravíme konzistenci vodou. Pokud nemáme hmoždíř, použijeme mixér.
+