1. Steak

    • Maso očistíme, překrájíme na porce, okořeníme kořením na hovězí maso a potřeme hovězí Essencí a olejem. Necháme odležet. Před tepelnou úpravou maso vyndáme na 30 minut z chladu a necháme uležet při pokojové teplotě. Maso ogrilujeme metodou přímého grilování z obou stran do požadovaného stupně propečenosti. Po vyjmutí z grilu necháme maso odpočinout.
  2. Omáčka

    • Připravíme demi glace podle návodu, povaříme a přidáme Sherry a mletý zázvor. Nakonec zjemníme máslem.
  3. Bramborové závitky

    • Připravíme si hustou bramborovou kaši, ochutíme ji mletým muškátovým ořechem, zeleninovou essencí. Necháme vychladnout. Do studené kaše vmícháme zakysaný krém, na kolečka nakrájený a orestovaný pórek a strouhaný parmezán. Plátky těsta naplníme kaší a zamotáme do rolky. Smažíme při 170 °C 5 minut.
  4. Fazole

    • Fazole spaříme v horké osolené vodě. Vložíme do vodní lázně s ledem. Poté orestujeme na oleji, ochutíme aroma mixem slanina & cibule a majoránkou.
  5. Ozdoba

    Zdobíme osmaženou cibulí a majoránkou
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.