+

Salátová zálivka

Salát

  • Kytička salátů 300 g
  • Fazolové lusky zelené 400 g
  • Ředkvičky, čerstvé 250 g
  • Jablečný vinný ocet - k pokropení

Ryba

  • Mečoun 1.6 kg
  • Mořská sůl
  1. Salátová zálivka

    • Zahradní salátovou zálivku smíchejte s olejem, drobně nakrájenými rajčaty a olejem ze sušených rajčat, odložte minimálně na hodinu.
  2. Salát

    • Saláty očistěte, obrané fazolové lusky libovolně nakrájejte a lehce oblanšírujte. Ředkvičky nakrájejte na plátky.
  3. Ryba

    • Mečouna ogrilujte, jemně ochuťte mořskou soli.
  4. Podávání

    • Na talíř položte rybu, polijte připravenou omáčkou, servírujte se saláty a zeleninou, pokropenými vinným octem.
+