Grilovaný mečoun se zálivkou vinaigrette a kytičkou salátů
Kombinace grilovaného mečouna a salátku je perfektní nabídka lehčího jídla, která je stále oblíbenější.

Suroviny
Salátová zálivka
-
Olivový olej
-
Olej ze sušených rajčat 60 ml
Salát
-
Kytička salátů 300 g
-
Fazolové lusky zelené 400 g
-
Ředkvičky, čerstvé 250 g
-
Jablečný vinný ocet - k pokropení
Ryba
-
Mečoun 1.6 kg
-
Mořská sůl
Příprava
-
Salátová zálivka
- Zahradní salátovou zálivku smíchejte s olejem, drobně nakrájenými rajčaty a olejem ze sušených rajčat, odložte minimálně na hodinu.
-
Salát
- Saláty očistěte, obrané fazolové lusky libovolně nakrájejte a lehce oblanšírujte. Ředkvičky nakrájejte na plátky.
-
Ryba
- Mečouna ogrilujte, jemně ochuťte mořskou soli.
-
Podávání
- Na talíř položte rybu, polijte připravenou omáčkou, servírujte se saláty a zeleninou, pokropenými vinným octem.