+

Guláš

  1. Guláš

    • Na tmavém cibulovém základě orestujeme hovězí maso (pokrájené na 2 cm kostky). Opečeme do hněda a přidáme Knorr Sambal Manis, najemno nastrouhaný zázvor, očištěnou a nakrájenou chilli papričku, česnek a sůl.
    • Ke konci dušení, když už je maso téměř měkké přidáme marmeládu, jablečnou šťávou a Hovězí redukci.
    • Dochutíme a dle potřeby zalijeme vodou, případně zahustíme tmavou jíškou.
  2. Podávní

    • Doporučujemepodávat sjáhlovou kaší a opečenou cibulkou.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.