1. Příprava

      1. Okořeňte králičí nebo kuřecí stehna solí a pepřem, podlejte kuřecím fondem a pomalu pečte při teplotě 140 °C, dokud se maso nezačne rozpadat.

      2. Maso oddělte od kosti a smíchejte s polovinou smetany a hořčicové omáčky. Dochuťte solí a pepřem a smíchejte somáčkou na hranolky Fries Deluxe One Hand Bottle.

      3. V malém hrnci roztavte uzený sýr se zbytkem smetany a polovinou majonezy.

      4. Nakrájejte mrkev, bílé a červené ředkvičky. Dochuťte solí a pepřem a smíchejte s omáčkou na hranolky Fries Deluxe One Hand Bottle.

      5. Ve fritéze osmažte kadeřavou kapustu do křupava a ochuťte solí a kořením.

      6. Připravte hamburger: na spodní část dejte sýrovou omáčku, křupavou kapustu, nakrájené maso, salát z ředkviček, potom zakryjte horní částí bulky a servírujte.