Hamburger z pečeného králíka (nebo kuřete) s ředkvičkovým salátem
Je důležité, aby jídlo bylo horké, aby měl sýr správnou konzistenci.

Suroviny
Příprava
-
2 králičí (nebo kuřecí) stehna – paličky
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 200 ml
-
Uzený sýr 90 g
-
Bílé ředkvičky 24 g
-
Mrkve 12 g
-
Červené ředkvičky 10 g
-
Kadeřavá kapusta 30 g
-
Čerstvý koriandr 1 g
-
Hamburgerové bulky
-
Olej (na smažení)
-
Sůl, pepř
Příprava
-
Příprava
-
Okořeňte králičí nebo kuřecí stehna solí a pepřem, podlejte kuřecím fondem a pomalu pečte při teplotě 140 °C, dokud se maso nezačne rozpadat.
-
Maso oddělte od kosti a smíchejte s polovinou smetany a hořčicové omáčky. Dochuťte solí a pepřem a smíchejte somáčkou na hranolky Fries Deluxe One Hand Bottle.
-
V malém hrnci roztavte uzený sýr se zbytkem smetany a polovinou majonezy.
-
Nakrájejte mrkev, bílé a červené ředkvičky. Dochuťte solí a pepřem a smíchejte s omáčkou na hranolky Fries Deluxe One Hand Bottle.
-
Ve fritéze osmažte kadeřavou kapustu do křupava a ochuťte solí a kořením.
-
Připravte hamburger: na spodní část dejte sýrovou omáčku, křupavou kapustu, nakrájené maso, salát z ředkviček, potom zakryjte horní částí bulky a servírujte.
-