Menu

Suroviny

+

Herinkový salát

  • Sleď - herink 700.0 g
  • Cibule žlutá 120.0 g
  • Knorr Peperoni Grigliati - grilovaná paprika 0,75 kg 300.0 g
  • Marinované houby 150.0 g

Zálivka

Zdobení

Příprava

  1. Herinkový salát

    • Sledě namočte do studené vody (délka máčení záleží na druhu sleďů) a přesuňte je na síto, aby dobře okapaly.
    • Cibuli nakrájejte na jemné nudličky, papriku a houby libovolně.
  2. Zálivka

    • Olej z papriky spojte se zahradní zálivkou, olejem a hořčicí. Připravenou zálivkou zalijte salát a ponechte ho odležet nejlépe do příštího dne.
  3. Zdobení

    • Salát ozdobte chlebovými krutony a mikro bylinkami.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu