Houbové ragú s mrkví a červeným kari
Můžete použít různé druhy hub, které jsou k dostání v dané sezóně, například žampiony nebo bedly.

Suroviny
Ragú
-
Houby, hlíva ústřičná 800 g
-
Lišky čerstvé 800 g
-
Shimeji houby 800 g
-
Hříbky (mražené) 500 g
-
Šalotka 150 g
-
Olej, rostlinný 60 ml
-
Voda, vlažná 800 ml
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 300 ml
-
Limetová štáva 30 ml
-
Cukr, hnědý 20 g
-
Sůl
-
Mrkev, čerstvá 300 g
Příprava
-
Ragú
- Orestujte kari pastu na rozehřátém oleji, přilijte vodu a přidejte kokosový krém, nakrájenou mrkev na kolečka a povařte.
-
Přidejte nakrájené houby a dál vař te.
-
Jakmile mrkev změkne, dochuťte solí, limetkovou šťávou, cukrem a zjemněte krémem na šlehání.