Houbový quiche

Suroviny
Quiche
-
Pšeničná mouka hladká 250 g
-
Máslo 250 g
-
Rama Cremefine Profi Na zjemnění 1l 75 ml
-
Vejce 1 ks
-
Sůl
Náplň
-
Cibule (kostky) 100 g
-
Olej 50 ml
-
Houby mix, mražené 350 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 250 ml
-
Sůl
-
Muškátový oříšek mletý
-
Vejce 3 ks
Příprava
-
Quiche
Uhněťte těsto a vytvořte z něj kouli, zabalte ji do folie a přes noc nechte v lednici.Koláčovou formu vymažte máslem, posypte moukou a vmačkejte do ní odleželé těsto. Pečte v troubě na 180 °C, přikryté pečícím papírem a zatížené např. fazolemi. -
Náplň
Po upečení umístěte na koláč orestované houby s cibulkou. Poté do formy umístěte po okraj formy rozmíchaný rostlinný krém na šlehání, houbovou esenci s vejci a kořením.