Houbové “Cappuccino” s kozím sýrem
Prášek z hříbků dodá pokrmu to správné houbové aroma. Je velice snadný na výrobu – rozmixujte sušené hříbky na vysokou rychlost a máte hotovo!
Suroviny
Houbové “Cappuccino” s kozím sýrem
−
+
€20.94
Krém z hříbků lesních
Knorr Hříbkový krém 1,3 kg
/g
190.0 g
0%

Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
/g
340.0 g
0%
Zeleninový vývar
/ml
2200.0 ml
0%
Suché bílé víno
/ml
100.0 ml
0%
Pepř
/g
0.0 g
0%
Sůl
/g
0.0 g
0%
Čerstvé nebo zmrazené hříbky lesní
/g
190.0 g
0%
Šalotka
/g
100.0 g
0%
Rama Culinesse Profi 0,9 l
/l
0.0 l
0%
Pěna z kozího sýra
Kozí sýr
/g
50.0 g
0%
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l
/ml
200.0 ml
0%
Ozdobení
Chipsy ze sušených hříbků
/ks
10.0 ks
0%
Prášek z hříbků lesních
/g
0.0 g
0%
Snítky čerstvého tymiánu
/ks
10.0 ks
0%
/
Krém z hříbků lesních
-
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 340.0 g
-
Zeleninový vývar 2200.0 ml
-
Suché bílé víno 100.0 ml
-
Pepř
-
Sůl
-
Čerstvé nebo zmrazené hříbky lesní 190.0 g
-
Šalotka 100.0 g
-
Rama Culinesse Profi 0,9 l
Pěna z kozího sýra
-
Kozí sýr 50.0 g
-
Rama Cremefine Profi Ke šlehání 1 l 200.0 ml
Ozdobení
-
Chipsy ze sušených hříbků 10.0 ks
-
Prášek z hříbků lesních
-
Snítky čerstvého tymiánu 10.0 ks
Příprava
-
Krém z hříbků lesních
- Na Rama Culinesse orestujte nakrájené šalotky, poté přidejte nakrájené hříbky, ochuťte solí a pepřem, podlejte bílým vínem a zredukujte.
- Zalijte zeleninovým vývarem a vařte po dobu 20 minut na nízkém ohni.
- Přidejte hříbkový krém.
- Míchejte, dokud nevznikne hladká konzistence. Ochuťte Primerbou tymián.
- Polévku přelejte do hlubokého talíře nebo do vývarového šálku, který vypadá jako šálek na kávu.
-
Pěna z kozího sýra
- Kozí sýr rozpusťte vzahřáté Rama Cremefine Profi na šlehání. Jakmile bude sýr rozpuštěn, ručním mixérem vytvořte ze směsi pěnu.
-
Ozdobení
- Jemně umístěte pěnu zkozího sýra na houbový krém. Ozdobte houbovým práškem a přidejte tymián a chipsy.