Houbový vývar s plněnou zvěřinovou cannelloni

Suroviny
Houbový vývar s plněnou zvěřinovou cannelloni
−
+
€83.54
P ř í p r ava:
KNORR Professional Houbový bujón 1 kg
/g
45.0 g
0%
.png)
Máslo
/g
100.0 g
0%
Čerstvý kerblík
/svazek
1.0 svazek
0%
Zvěřinový ořez
/g
150.0 g
0%
Knorr Základ na mleté maso 2 kg
/g
60.0 g
0%
Vepřový Ořez
/g
150.0 g
0%
Voda
/ml
100.0 ml
0%
Opečené houby
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Lístky kerblíku
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
Pažitka
/k ozdobení
0.0 k ozdobení
0%
/
P ř í p r ava:
-
Máslo 100.0 g
-
Čerstvý kerblík 1.0 svazek
-
Zvěřinový ořez 150.0 g
-
Knorr Základ na mleté maso 2 kg 60.0 g
-
Vepřový Ořez 150.0 g
-
Voda 100.0 ml
-
Opečené houby
-
Lístky kerblíku
-
Pažitka
Příprava
-
P ř í p r ava:
Houbový bujón připravíme podle návodu.Velké houby nakrájíme na plátky a orestujeme je na másle.Namleté maso spojíme s namočenou směsí pro mletá masa a dobře promícháme. Poté pomocí cukrářského sáčku naplníme masovou fáší jednotlivé trubky a uvaříme je ve vodě, kterou ochutíme směsí čirého vývaru.Teplou uvařenou cannelloni položíme do talíře, doplníme orestovanými plátky hub a zalijeme houbovým vývarem. Můžeme dozdobit bylinkami.