1. Guláš

    • Nakrájenou cibuli a kmín osmažte na sádle. Přidejte rajčatový protlak a chvílimíchejte.
    • Přidejte kousky masa předem promíchané s paprikou, pepřem a solí. Poté vlijte polovinu piva, vody a Essence hovězího bujónu. Duste, až bude hovězí maso měkké.
    • Vyndejte maso. Vlijte druhou polovinu piva, vody a Essence. Případně jemně vše dohustěte jíškou. Dochuťte česnekem a znovu pepřem a solí. Vařte ještě 5 minut.
  2. Podávání

    • Guláš ozdobte kousky čokolády a majoránkou.

+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.