Hovězí s červeným kari
Pro tento pokrm nemusíte používat jen ty nejdražší kousky masa. Ideální je také spodní šál z kýty nebo pupek.

Suroviny
Hovězí s červeným kari
−
+
€170.98
Kari
Hovězí roštěnec
/g
400.0 g
0%
Knorr Červená kari pasta 850 g
/g
200.0 g
0%
Cukrový hrášek
/g
200.0 g
0%
Rajčata
/g
400.0 g
0%
Šťáva z limetky
/ml
60.0 ml
0%
Voda
/l
1.3 l
0%
Cukr
/g
60.0 g
0%
Olej, rostlinný
/ml
60.0 ml
0%
Rybí omáčka
/ml
30.0 ml
0%
/
Kari
-
Hovězí roštěnec 400.0 g
-
Knorr Červená kari pasta 850 g 200.0 g
-
Cukrový hrášek 200.0 g
-
Rajčata 400.0 g
-
Šťáva z limetky 60.0 ml
-
Voda 1.3 l
-
Cukr 60.0 g
-
Olej, rostlinný 60.0 ml
-
Rybí omáčka 30.0 ml
Příprava
-
Kari
- Na rozehřátém oleji jemně orestujte červenou kari pastu, vlijte teplou vodu a přidejte kokosový krém. Vše promíchejte, ochuťte cukrem a rybí omáčkou. Potom přidejte hovězí maso nakrájené na kostičky a duste do měkka.
- Ke konci dušení přidejte hrášek, půlky rajčat a šťávu z limetky.
- Uvařte jasmínovou rýži.
-
Servírování
- Hovězí maso a rýži podávejte zvlášť v miskách.