Menu

Suroviny

+

Příprava bulek

  • Mléko 250.0 ml
  • Čerstvé droždí 20.0 g
  • Mouka 400.0 g
  • Cukr 25.0 g
  • Sůl 15.0 g
  • Máslo 50.0 g
  • Vejce 1.0 ks
  • Voda

Příprava placek

Servírování


Při míchání masa přidejte podle potřeby trochu ledové vody, abyste docílili správné textury a maso zůstalo šťavnaté.

...

Příprava

  1. Příprava bulek

    • Ve vlažném mléce nechte rozpustit droždí, poté přidejte zbývající suroviny a rozpuštěné a zchladlé máslo. Aby byl výsledek nejlepší, suroviny smíchejte pomocí hnětače nastaveného na nízkou rychlost.
    • Těsto dejte na 1 hodinu do lednice, poté ho znovu prohněťte a rozdělte na 10 dílků. Vytvarujte zněj bulky a potřete je rozšlehaným vejcem.
    • Pečte na 200 ⁰C 15 – 20 minut.
  2. Příprava placek

    • Maso ochuťte koncentrovaným hovězím fondem Knorr. Vytvarujte placičky a opečte je na grillu.
  3. Servírování

    • Na rozkrojenou otoustovanou bulku položte list salátu, masovou placku, zeleninu a omáčku a přiklopte druhou půlkou.
Produkty
Recepty
Inspirace
Menu