1. Polévka

    • Směs na hříbkový krém vmícháme do vařící vody. Povaříme 5 minut.

  2. Vložka

    • Houby zprudka orestujeme na polovině tuku, lehce dochutíme.
    • Otrháme lístky celeru, Gnocchi uvaříme podle návodu.
    • Přendáme na pánev a prohodíme se zbylým tukem.
    • Gnocchi naservírujeme do talíře.
    • Houby rozdělíme na a okolo noků.
    • Zalijeme Houbovým krémem.
    • Dozdobíme lístky celeru.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet