+

Příprava

  1. Příprava

    • Hotdogové pečivo opečeme na sucho nebo použijeme sendvičovou desku.
    • Připravíme tapenádu ze všech surovin nakrájených na malé kostičky (olivy, česnek, sušená rajčata), můžeme připravit i v kutru. Přidáme nasekanou plochou petržel. Ochutíme olivovým olejem a citronovou šťávou.
    • Do připraveného hotdogového pečiva postupně vkládáme ogrilovaný párek a pokryjeme tapenádou.
    • Posypeme pečenými kostičkami nakrájených barevných paprik.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet