+

Rolky

2. omáčka

  1. Rolky

    • Maso uvařené nebo opečené do růžova (za posílení hovězího fondu) nakrájíme po zchlazení na tenké plátky.
    • Vložíme rýžový papír na 20 vteřin do horké vody. Jakmile změkne, položíme jej na utěrku nebo rovnou plochu a naskládáme doprostřed na nudličky pokrájené ingredience.
    • Doplníme salátovým listem a zarolujeme (konce uzavřeme).

  2. 1. omáčka

    • Smícháme všechny suroviny.
  3. 2. omáčka

    • Smícháme všechny suroviny.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.