1. Maso

    • Maso ze hřbetu potřeme kořením a hořčicí, prudce opečeme na oleji ze všech stran, přidáme máslo a bylinky a necháme dopéct v troubě asi 6 minut při 160 °C za opakovaného přelévání výpekem.
    • Výpek zastříkneme vínem, přidáme hovězí redukci a trochu vody, dobře rozmícháme a krátce provaříme.
    • Maso nakrájíme, položíme na bramborové šišky se zeleninou, pokapeme šťávou a doplníme vyšlehanou tomatovovou pěnou.
  2. Špalíčky

    • Suroviny pro bramborové těsto smícháme podle návodu, vytvarujeme malé špalíčky a uvaříme ve slané vodě nebo v páře (asi 5 minut).
    • Zcezené prohodíme na másle.
    • Cherry rajčata napůlíme, očištěnou cibuli nakrájíme na hrubé kroužky a přidáme ke špalíčkům.
    • Necháme zesklovatět a dochutíme solí a pepřem.
  3. Tomatová pěna

    • Rajčata dobře rozmixujeme, případně ještě propasírujeme. Rajčatovou dřeň zredukujeme varem, přidáme rostlinný krém a opět zredukujeme.
    • Stáhneme z ohně, osolíme a vyšleháme tyčovým mixérem nebo můžeme použít iSi lahev.
+

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.
Vytvořit účet