+

Krokety

Dressing

  1. Krokety

    • Rozmixujte maso s povoleným máslem a žloutky do požadované konzistence. Ochuťte Essencí.
    • Nechte vychladit v lednici a poté vytvarujte krokety.
    • Obalte krokety ve vyšlehaných vejcích (můžete přidat zbylé bílky)a panko strouhance.
    • Smažte ve fritéze při 170 °C.

  2. Dressing

    • Smíchejte salátový dresink s vodou a olejem, dejte na stranu a opět po 10 min promíchejte.
  3. Salát

    • Rozmístěte salátové listy, zeleninu a krokety na talíř a pokapejte dresinkem.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.