1. Maso

    • Kalibrovaná stehna ochutíme kořenící směsí Delikát po obou stranách, vložíme do GN nádoby a zalijeme tukem Rama Culinesse Profi tak, aby byly zcela ponořené.
    • Poté vložíme do předehřáté nízkoteplotní trouby nastavené na 60 °C a konfitujeme po dobu 10 hodin.
    • Vyndáme z tuku (můžeme odstranit vyšroubováním poslední kostičku) a ponecháme připravené pro výdej.
  2. Šťáva

    • Z Knorr šťávy a vody si připravíme kuřecí šťávu, kterou zjemníme máslem.
  3. Kukuřičné pyré

    • Kukuřičná zrna povaříme v páře asi 10 minut, část ponecháme pro servírování, zbytek poté vložíme do thermomixu a při 70 °C mixujeme do hladka, ochutíme Knorr Zeleninovou esencí a zjemníme máslem.
    • Pyré propasírujeme, aby bylo zcela jemné.
    • Popcorn necháme na suché pánvi nebo v mikrovlnné troubě nasuflovat.
  4. Podávání

    • Pyré rozprostřeme na talíř a posypeme pár zrnky kukuřice, stehno krátce prudce opečeme na másle do barvy, položíme na talíř vedle pyré, podlijeme maso trochou šťávy a vše doplníme kousky popcornu.
+