+

Králík

  • Králík, syrové maso 2 kus
  • Olej 50 ml

Omáčka

  1. Králík

    • Králičí maso nakrájejte na 20 částí, potřete směsí Delikat, odstavte na 2 hodiny a nechte marinovat.
    • Na oleji orestujte maso a přeložte ho do velkého hrnce, olej slijte z pánve.
  2. Omáčka

    • Cibuli, celer a mrkev nakrájejte na velké kousky.
    • Na pánev od restování králíka dejte máslo, dále přidejte cibuli a česnek nakrájený na plátky a nakrájenou zeleninu, chvíli restujte, vlijte víno, promíchejte a vše vložte do hrnce ke králíkovi.
    • Dále přidejte šalvěj, rajčata Pelati,Essenci a polovinu vody, poduste.
    • Hříbky nakrájejte na kousky a přidejte ke králíkovi, vlijte zbytek vody, dochuťte pepřem a solí.
    • Duste do měkka, pomocí vody upravujte konzistenci. Nakonec přidejte posekanou petrželovou nať.
+