1. Maso

    • Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme česnek, maso a restujeme.
    • Zalijeme bílým vínem a Knorr Essence Zeleninovým bujónem. Dochutíme kořením a solí.
    • Maso dusíme do měkka, poté maso vybereme. Šťávu přepasírujeme a zahustíme Knorr Pepřovou omáčkou.
    • Na závěr přidáme máslo na zjemnění.
  2. Drobenka

    • Suroviny na drobenku společně promícháme.
    • Drobenka se vám bude lépe drobit, pokud přidáte nastrouhaný tuk, který si před tím necháte lehce namrazit.
  3. Zapečené houby a bramborová kaše

    • Lesní houby nakrájíme na velké kusy, zprudka orestujeme, přidáme na jemnou nakrájenou cibuli a restujeme dokud cibule neztmavne. Podlijeme Knorr Essence Zeleninovým bujónem a Rama Cremefine Profi.
    • Chvíli redukujeme, dochutíme a na závěr přidáme čerstvě nasekanou petrželovou nať.
    • Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obale.
    • Během servírování do kaše uděláme jamku, do které dáme houbové ragú. Posypeme drobenkou a dáme krátce zapéct pod salamander.
+