+

Maso

Drobenka

  • Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 5 g
  • Rama Profi 1 kg 20 g
  • Fenyklová semínka 2 g
  • Vlašské ořechy 25 g
  • Ovesná mouka 25 g
  • Pšeničná mouka hladká 25 g
  • Mandle rozdrcené 10 g
  • sůl

Zapečené houby a bramborová kaše

  1. Maso

    • Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a kořenovou zeleninu, přidáme česnek, maso a restujeme.
    • Zalijeme bílým vínem a Knorr Essence Zeleninovým bujónem. Dochutíme kořením a solí.
    • Maso dusíme do měkka, poté maso vybereme. Šťávu přepasírujeme a zahustíme Knorr Pepřovou omáčkou.
    • Na závěr přidáme máslo na zjemnění.
  2. Drobenka

    • Suroviny na drobenku společně promícháme.
    • Drobenka se vám bude lépe drobit, pokud přidáte nastrouhaný tuk, který si před tím necháte lehce namrazit.
  3. Zapečené houby a bramborová kaše

    • Lesní houby nakrájíme na velké kusy, zprudka orestujeme, přidáme na jemnou nakrájenou cibuli a restujeme dokud cibule neztmavne. Podlijeme Knorr Essence Zeleninovým bujónem a Rama Cremefine Profi.
    • Chvíli redukujeme, dochutíme a na závěr přidáme čerstvě nasekanou petrželovou nať.
    • Bramborovou kaši připravíme podle návodu na obale.
    • Během servírování do kaše uděláme jamku, do které dáme houbové ragú. Posypeme drobenkou a dáme krátce zapéct pod salamander.