Krémová krevetová polévka se zeleninou
Návrh na vynikající italskou polévku.

Suroviny
Polévka
-
Cibule 100 g
-
Česnek čerstvý 20 g
-
Fenykl, syrový 100 g
-
Řapíkatý celer 100 g
-
Zeleninový vývar 2 l
-
Vařené koktejlové krevety 400 g
-
Sambuca 60 ml
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 40 ml
-
Knorr Pepř černý mletý 0,5 kg 2 g
-
Olivový olej
Příprava
-
Polévka
- Na oleji orestujte všechnu zeleninu a zalijte ji zeleninovým vývarem, smíchejte s Tomato Pronto.
- Polévku ochuťte dle potřeby esencí bujónu z mořských plodů, sambucou a přidejte krevety.
- Zahustěte jíškou, potom povařte a zjemněte Ramou Cremefine.
-
Podávání
- Polévku přelijte do nádoby a ozdobte čerstvými bylinkami.