1. Krůtí řízky

    • Plátky masa naklepejte, ochuťte a potřete Essencí. Maso položte na G /N plech postříkaný Rama Combi Profi a maso také následně postříkejte tukem shora.
    • Vložte do konvektomatu a pečte při 180 °C asi 4 minuty a další4 minuty př 220 °C.
    • Po upečníponechte maso v teple stranou.
  2. Šťáva

    • Výpek podlijte octem, přidejte cukr, přilijte víno a likér. Povařte na mírném teple asi 3 minuty.
    • Poté přilijte trochu šťávy ze scezených višní, přidejte směs na šťávu k drůbežímu masu a krátce povařte.
    • Nakonec zjemněte máslem a vložte prohřát vypeckované višně.
  3. Podávání

    • Servírujte společně s bramborovými plackami.
+

Chtěli byste vidět více?

Vytvořit účet

Chtěli byste mít přístup k jedinečným videím a článkům?

  • Přihlášení trvá jen 30 vteřin.
  • Sledujte neomezeně videa a nechte se inspirovat.
  • Získejte přístup ke všem článkům, které vytvořili šéfkuchaři z celého světa.