Krůtí guláš s houbami a grilovanou paprikou
Krůtí stehno se skvěle hodí pro dušené pokrmy, protože zůstává šťavnaté. Také je ideální pro pokrmy vydávané z ohřevné vany.

Suroviny
Guláš
-
Krůtí stehno bez kosti 1.5 kg
-
Sůl a pepř
-
Olej 50 ml
-
Voda 500 ml
-
Česnek, celá hlavička 1 kus
-
Pasta Sambal oelek 8 g
-
Bobkový list 10 kus
-
Cibule žlutá 200 g
-
Mražené houby 300 g
Podávání
-
Petržel, nať 5 g
Příprava
-
Guláš
- Krůtí stehno nakrájejte na velké kostky, ochuťte solí a pepřem, opečte na oleji.
- Maso podlijte omáčkou Demi Glace rozpuštěnou ve vodě, přidejte koření.
- Maso duste do měkka.
- Ostatní složky nakrájejte a přidejte do guláše.
-
Podávání
Guláš podávejte posypaný petrželkou.