1. Marináda

    • Smíchejte suroviny na marinádu. V případě potřeby můžete vynechat sušené chilli vločky.
  2. Křídla

    • Očištěná křídla potřete marinádou. Nechte působit alespoň ½ hodiny. Poté vložte křídla na rozpálený rošt a grilujte při teplotě 160 °C asi 30–40 minut.
  3. Salát

    • Chlebové kostky opečte do zlatavé barvy a dejte stranou.
    • Čerstvé kapustičky (nejprve povařené) nebo vařené mražené kapustové hlavičky rozpulte a řeznou stranou dolů opečte, přidejte česnek a červenou cibuli.
    • Ještě teplý salát rozmístěte na talíř, přidejte opečené krutony, nalámanou křupavou slaninu, pokapejte Caesar dresinkem a doplňte hoblinami sýra.
  4. Servírování

    • Naaranžovaný salát z růžičkové kapusty doplňte grilovanými drůbežími křídly
+