Králík v zelenině a krémové omáčce

Suroviny
Králík v zelenině a krémové omáčce
−
+
€33.16
Králík
Králičí stehna (10 ks)
/g
2500.0 g
0%
Sůl, Pepř Dle Chuti
/
0.0
0%
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg
/g
30.0 g
0%
Knorr Professional Essence Kuřecí bujón 1 l
/ml
30.0 ml
0%

Petržel, kostičky
/g
250.0 g
0%
Mrkev, kostičky
/g
500.0 g
0%
Celer, kostičky
/g
250.0 g
0%
Cibule, na kostičky
/g
100.0 g
0%
Jablka, kostičky
/g
200.0 g
0%
Olej Na Pečení
/
0.0
0%
Limetka
/kus
0.0 kus
0%
Cukr Dle Chuti
/
0.0
0%
Voda Na Podlití
/
0.0
0%
Omáčka
Vydušenina Od Králičího Masa
/
0.0
0%
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Essence Kuřecí Bujón Dle Chuti
/
0.0
0%
Máslo
/g
80.0 g
0%
Sůl, Cukr Dle Chuti
/
0.0
0%
Podávání
Zeleninové Chipsy K Ozdobení
/
0.0
0%
/
Králík
-
Králičí stehna (10 ks) 2500.0 g
-
Sůl, Pepř Dle Chuti
-
Knorr Professional Primerba Tymián 0,34 kg 30.0 g
-
Petržel, kostičky 250.0 g
-
Mrkev, kostičky 500.0 g
-
Celer, kostičky 250.0 g
-
Cibule, na kostičky 100.0 g
-
Jablka, kostičky 200.0 g
-
Olej Na Pečení
-
Limetka
-
Cukr Dle Chuti
-
Voda Na Podlití
Omáčka
-
Vydušenina Od Králičího Masa
-
Rama Cremefine Profi Na vaření 1 l 150.0 ml
-
Knorr Essence Kuřecí Bujón Dle Chuti
-
Máslo 80.0 g
-
Sůl, Cukr Dle Chuti
Podávání
-
Zeleninové Chipsy K Ozdobení
Příprava
-
Králík
- Králičí běhy překrojte na polovinu, osolte, opepřete a přidejte směs Primerba tymián, Essenci bujónu-drůbeží fond, nakrájenou zeleninu a jablka. Odložte do chladu k naložení.
- Naložené maso opečte na zlatavou barvu a na stejné pánvi orestujte zeleninu a jablka.
- Vše přendejte do hluboké G/N nádoby, přidejte oloupanou limetku nakrájenou na kostičky, hořčici a cukr. Zalijte vodou tak, aby byl králík přikrytý.
- Duste pod pokličkou cca 90 minut v teplotě 160 °C (v konvektomatu na programu s přidáním 20 % páry).
- Maso vyjměte z vývaru, zeleninu přeceďte a vývar zredukujte na polovinu.
-
Omáčka
- Vzniklou vydušeninu umixujte se zeleninou, přidejte rostlinný krém, Essenci bujónu a máslo.
- Dochuťte soli a cukrem. Pokud je potřeba – zahustěte.
-
Podávání
- Králíka podávejte s připravenou krémovou zeleninovou omáčkou.
- Pokrm ozdobte zeleninovými chipsy.